În atenția părinților! Creșele din Piatra-Neamț vor funcționa luni și marți (9-10 ianuarie)


Luni şi marţi (9-10 ianuarie), creşele din municipiul Piatra-Neamț vor funcţiona, chiar dacă şcolile, grădiniţele şi liceele vor fi închise. Măsura vine în sprijinul părinţilor care, luni ,încep serviciul şi nu au unde să îşi lase micuţii. Decizia de a păstra creşele descise a fost luată de reprezentanţii Primăriei Piatra-Neamț, instituţie în subordinea căreia se află unităţile de învăţământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cauza vremii nefavorabile cursurile scolare pentru toate scolile din judetul Neamt vor fi suspendate luni 9 ianuarie si marti 10 ianuarie. Decizia a fost luata astazi de Inspectoratul Scolar Judetean Neamt si va fi supusa aprobarii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Actualizare: Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat inchiderea unitatilor de invatamant din judetul Neamt luni si marti. Cele cinci crese ale Primariei vor fi deschise pentru ca parintii care doresc sau sunt nevoiti sa-si duca copiii la cresa sa o poata face. se arată într-o postare a primarului Dragoș Chitic

Vezi și OFICIAL – În județul Neamț cursurile şcolare au fost suspendate

D.M.B.
PUBLICITATE