Asociaţia R.E.A.D.C – În atenția cetățenilor municipiului Piatra-Neamț


Asociaţia R.E.A.D.C (Registrul Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie) a trimis astăzi (3 iunie), pe adresa noastră, un mesaj prin care dorește să atragă atenția cetațenilor din Piatra-Neamț asupra abuzurilor comise de un candidat la primărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Va trimitem atasata o scrisoare prin care dorim sa atragem atentia cetatenilor din Piatra-Neamt asupra abuzurilor comise de un candidat la primarie. De asemenea, atasam Scrisoarea deschisa la care facem referire in continutul mesajului catre cetateni si raspunsul primit de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, care dovedeste afirmatiile noastre in ceea ce priveste numarul persoanelor muscate de caini si tratate cu vaccin antirabic.

Speram ca, prin intermediul ajutorului dumneavoastra, informatiile oferite de noi sa ajunga la cunostinta cetatenilor si viitorilor alegatori ai Municipiului Piatra Neamt.

Asociaţia R.E.A.D.C (Registrul Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie) a fost concepută pentru a veni în sprijinul iubitorilor de animale, după modelul şi cu ajutorul TASSO e.V. din Germania, care deţine la ora actuală cea mai mare bază de date a animalelor de casă şi de companie din Europa, cu peste 9 milioane de animale înregistrate.

În scrisoare, Asociația a atașat 4 documente pentru a informa opinia publică:

1. HARBUZ – ATENTAT LA SĂNĂTATEA PUBLICĂ -> Vezi documentul AICI

2. În atenția cetățenilor municipiului Piatra-Neamț -> Vezi documentul AICI

3. Raspuns Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt -> Vezi documentul AICI

4. SCRISOARE DESCHISĂ -> Vezi documentul AICI

PUBLICITATE