Aproximativ 15 kg de trufe confiscate de polițiștii nemțeni (FOTO)

Polițiștii nemțeni au confiscat aproximativ 15 kg de trufe într-o acțiune desfășurată pe 29 iunie pentru prevenirea și combaterea transportului și comercializării materialelor lemnoase și nelemnoase.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 12 vehicule, identificând nereguli care au dus la aplicarea a două sancțiuni contravenționale. De asemenea, a fost confiscată o cantitate de 14,9 kg de trufe, un certificat de înmatriculare a fost retras și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare a fost reținut.

„La data de 29 iunie a.c., polițiștii nemțeni, împreună cu specialiști din cadrul O.S. Băcești, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea transportului, tăierii și comercializării materialului lemnos și nelemnos.

Pe timpul desfășurării acțiunii, au fost verificate 12 vehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, fiind confiscată cantitatea de 14,9 kg de trufe, fiind retras un certificat de înmatriculare și reținut un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.” – a transmis Poliția Neamț.

PUBLICITATE