Apel umanitar! Tatăl ei s-a stins în cumplitul accident petrecut în Cheile Bicazului


Pristavu Diana are 18 ani şi locuieşte în Piatra Neamț. Un copil bun şi blând trebuie să îndure durerile mari pe care i le provoacă lipsa părinților. Diana este elevă a Liceului de Informatică din Piatra-Neamț în clasa a XII-a și urmează să susțină Bacalaureatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mama ei a decedat datorită bolii secolului 21, cancerul, în luna mai a anului 2016. După pierderea mamei, alături de Diana a rămas tatăl său până marți, 17 ianuarie. Ce s-a întâmplat? Tatăl ei s-a stins în cumplitul accident petrecut în Cheile Bicazului. Emil Valeriu Pristavu a făcut parte din echipa de juniori unu, care, în 1985, a adus primul titlu național pentru Clubul Sportiv Școlar Piatra Neamț.

accident-chei-1Conform Poliției, „La data de 17.01.2017, în jurul orei 08:40, P.V. de 49 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12/C, pe direcția Bicaz – Gheorgheni, în zona km 31+120 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga în afara localităţii Lacu Roşu, pe un carosabil uscat pe care se găsea material antiderapant a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părții carosabile, prin partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”

Echipa CityNeamț lansează un apel umanitar pentru ca Diana să-și poată înmormânta tatăl, să reușească cu bine să-și termine studiile și în vară să susțină admiterea la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca.

Așadar, haideți să punem mână de la mână și să donăm fiecare după posibilitățile sale în conturile Dianei, deschise la Banca Transilvania:

RON: RO11BTRLRONCRT0268726901 – PRISTAVU DIANA ȘTEFANIA
EUR: RO58BTRLEURCRT0268726901 – PRISTAVU DIANA ȘTEFANIA
USD: RO63BTRLUSDCRT0268726901 – PRISTAVU DIANA ȘTEFANIA
BTRL RO 22XXX –  codul swift pentru donațiile in euro și usd

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emil Pristavu este depus la Biserica “Sf. Gheorghe”, amplasată lângă Școala Gimnazială nr. 3. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Ștefan Staicu pe adresa de Facebook – www.facebook.com/stefanelstaicu

Vezi și Rezultate frumoase în urma apelului umanitar. Nemțenii donează!

D.M.B.
sursa: cityneamt.ro
PUBLICITATE