Apa Serv, acuzat de sabotaj, neputință și incompetență. Săpături inutile și lucrări întârziate în Piatra-Neamț

Primarul Andrei Carabelea acuză compania Apa Serv de incompetență și sabotaj, afirmând că informații eronate oferite de compania de apă au dus la săpături inutile și întârzierea lucrărilor.

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a adresat critici severe companiei județene de apă, Apa Serv, acuzând-o de incompetență și sabotaj, într-un context în care erorile companiei au condus la întârzieri semnificative în lucrările de infrastructură ale orașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-un mesaj video publicat pe rețelele sociale, edilul a prezentat un caz specific ce a avut loc zilele trecute, în care constructorul, urmând indicațiile Apa Serv, a săpat un șanț de 10 metri pe bulevardul Decebal intersectat cu strada Eroilor, fără a găsi conducta respectivă.

Asta este încă o dovadă a neputinței, a neștiinței sau a sabotajului la care ne supune Apa Serv„, a declarat Carabelea în clipul video, exprimând frustrarea față de gestionarea ineficientă a informațiilor transmise de Apa Serv.

Primarul a continuat să critice compania controlată de PSD, partidul aflat la conducerea Consiliului Județean, sugerând că acțiunile companiei afectează direct pietrenii.

Încă un exemplu de neputință, incompetență și sabotaj din partea ApaServ. Constructorul a săpat timp de mai multe zile, pe baza informațiilor date de compania județeană de apă, pentru a face legătura dintre un cămin și o conductă care… nu e de găsit!

ApaServ – PSD n-au înțeles nici până acum că sabotajul pe care îl fac vă afectează pe voi, cetățenii acestui oraș. Așa că vă întreb: cât îi mai tolerăm, cât mai acceptăm acțiunile lor mânate de rea-credință?” – este mesajul primarului

PUBLICITATE