Alcoolul a lasat 6 conducatori auto fara permis

Șase conducători auto au rămas fără permis de conducere după ce au condus sub influența alcoolului, fiind surprinși în trafic de către polițiști, se precizeaza intr-un comunicat al Politiei Neamt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest week-end polițiștii au constatat șase infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducătorii auto rămânând fără permis de conducere.

În dimineața zilei de 08.08.2015, orele 07.47, un echipaj de politie din cadrul Birului Rutier Roman a depistat în trafic, pe str. Bogdan Dragos, un bărbat de 57 de ani, care conducea un autoturism marca Rover, având o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării cu aparatul etilotest.

În ziua de 08.08.2015, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Gârcina au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 156A, în comuna Negreşti, circulă un autovehicul marca BMW într-un mod haotic, existând posibilitatea ca șoferul să fie sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe raza comunei s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, în jurul orei 16.00, fiind depistat în trafic autoturismul al cărui conducător auto, un tânăr de 24 de ani, din Negrești nu poseda permis de conducere. Totodată în urma testări conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Neamţ, în vederea recoltării de mostre biologice.

În noaptea de 08/09.08.2015, în jurul orei 01.45, polițiștii din cadrul Formaţiunii Rutiere Târgu Neamţ aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în flagrant un tânăr de 22 de ani, din Vânători Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ștefan cel Mare , fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Târgu Neamţ unde i s-au recoltat doua probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică dimineața, în jurul orei 04.30, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au mai depistat un bărbat de 33 de ani, din Tămăşeni, în timp ce conducea pe DJ 201 C un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot duminică, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din Piatra Șoimului în timp ce conducea un autoturism pe DJ 156A, având o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării cu aparatul etilotest.

În noaptea de 09/10.08.2015, orele 03.25, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat un romașcan de 35 ani, care conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, fiind sub influența alcoolului, conform rezultatului pozitiv al testării cu aparatul etilotest.

Toți conducătorii auto sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice, fiindu-le reținut permisul de conducere.

PUBLICITATE