Acțiune umanitară „Fii tu Moș Crăciun pentru o familie nevoiașă!”


Primăria Municipiului Piatra Neamt, în colaborare cu Clubul Off Road Piatra Neamt (CORP), organizează în zilele de 22-23 Decembrie o acțiune umanitară destinată în special copiilor din familii nevoiașe care locuiesc în satele de munte din judetul Neamt, la care Moș Crăciun nu poate ajunge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest scop, în perioada 13-21 Decembrie, organizăm o colectare de bunuri destinate acestor copii care vor fi sortate (pe sexe baieti-fete și pe grupe de vârstă, cât este posibil), incluse în pachete/cutii cadou (echilibrate între ele ca și continut) și distribuite în localități rurale din județul Neamț, în primul rând familiilor cu mulți copii și situație materială modestă dar și copiilor aflati în centre sociale, de asistență sau medicale și copiilor aflați în plasament / îngrijire în familii cu venituri reduse.

CE POȚI DONA :

Haine, încălțări și jucării pentru copii între 1 și 14 ani, de care copiii tăi nu mai au nevoie.

Cele mai indicate sint cele nefolosite sau puțin folosite (care le-au rămas mici), dar poți dona și bunuri folosite, cu condiția să fie curate și in stare buna (nu se accepta de ex jucarii stricate, cu părți lipsă, rupte sau în stare avansată de uzură).

Materiale pentru curățenie și igienă personală (noi).

Detergenți pentru spălare manuală, săpun, pastă și periuțe de dinți, hartie igienică, prosoape, șampon, orice alte lucruri care nu costă mult, dar care înseamna mult (pe acestea pur și simplu trebuie sa le cumperi).

Dulciuri sau alte produse alimentare NEPERISABILE și PREAMBALATE.

Pot fi și alimente de larg consum : ulei, zahăr, orez, făină, apă plata, etc.

Și anul acesta, sania lui Mos Craciun are tracțiune integrală !

Prin intermediul celor de la CLUB OFFROAD PIATRA NEAMT (CORP), cadourile voastre vor face fericiți copii aflați în sate și gospodării greu accesibile, din zona rurală a Neamțului (inclusiv zona montană).

Centrul de colectare este organizat la parterul Forum Center (mall-ul de la Piață) și va funcționa în perioada 13 – 21 Decembrie, între orele 10:00 – 19:00.

D.M.B.
PUBLICITATE