Acțiune a Poliției Neamț, astăzi 11 decembrie. 25 permise reținute


Poliţia Română îşi adaptează permanent mijloacele de acţiune la situaţia din teren. 23 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistaţi de poliţişti, cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, în urma unei acţiuni în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii au acționat în județul Neamț, în special pe D.N. 2, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, pentru siguranța traficului rutier.

Astfel, în cadrul aceste acțiuni, polițiștii au depistat 23 de conducători auto care nu au respectat legislația în vigoare și cărora le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/ h.

Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice și au reținut permisele de conducere a doi conducători auto, care nu au respectat legislația în vigoare în ceea ce privește depășirea.

Poliţiştii vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în perioada următoare, pentru siguranţa participanților la trafic.

Poliţia Română vă recomandă să păstraţi o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, să vă asiguraţi temeinic şi să semnalizaţi la schimbarea benzilor de circulaţie.

Respectaţi limita legală de viteză şi indicaţiile poliţiştilor din trafic!

D.M.B.
PUBLICITATE