Accidentele rutiere de ieri in judetul Neamt

În ziua de 24 august a.c., orele 10.50, pe DN 15C, pe raza localității Poiana, comuna Brusturi s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 63 ani din Italia conducea un autoturism pe DN 15C, pe raza localității Poiana , datorită neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea gravă a pasagerei de pe bancheta din spate a autoturismului, în vârstă de 68 ani.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 24 august a.c., orele 11.10, pe DN 2, pe raza localității Secuieni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 51 ani din comuna Ion Creangă conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire la intersecția cu DN2 , nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, în vârstă de 18 ani, a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 24 august a.c., orele 19.53, pe strada M. Sadoveanu din Tg. Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 57 ani din județul Iași conducea un autoturism pe strada M. Sadoveanu, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost acroșat un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar , a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 24 august a.c., orele 21.35, pe DN 12C, pe raza localității Țepeșeni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 25 ani din comuna Bicaz Chei conducea un autoturism pe DN 12C, a acroșat în partea din spate un atelaj hipo care, nefiind semnalizat, se deplasa pe același sens de mers . După impact un al doilea autoturism condus de un bărbat de 31 ani, care circula pe aceeași direcție de mers , a acroșat din spate autoturismul ce a lovit atelajul hipo. În urma producerii accidentului căruțașul în vârstă de 69 ani a fost rănit grav. Totodată conducătorul celui de-al doilea autoturism a părăsit locul accidentului fără a anunța lucrătorii de poliție. Acesta din urmă a fost identificat iar față de acești conducători auto se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE