Accidente grave la trecerea dintre ani. Unul mortal aproape de Roman și unul grav lângă Târgu Neamț

În seara de 31.12.2015, în jurul orei 22.35, pe DN 2 în afara localității Horia a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 de ani, din Bacău conducea un autoturism marca BMW pe DN2, având direcția de mers Roman – Bacău, ajuns la intersecția cu DC 85 a surprins și accidentat un bărbat de 35 de ani, din Horia care s-a angajat în traversarea drumului de la stânga la dreapta față de direcția de deplasare a autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


În dimineața zilei de 01.01.2015, orele 06.10, Poliția oraşului Tg. Neamţ a fost sesizată despre faptul că pe DJ 155M, pe raza localităţii Târpesti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu autoaccidentarea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 53 de ani, din Petricani conducea un autoturism pe DJ 155M, având direcția de mers Tg. Neamţ – Ţolici a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului a rezultat autoaccidentarea femeii, care a fost transportată la Spitalul orașului Târgu Neamț, pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului conform rezultatului negativ al testării cu aparatul etilotest.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE