Accidente grave în weekend. O persoană a decedat și alte șase au fost rănite.


În ziua de 29.01.2016, orele 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe str. M. Sadoveanu din oraşul Tg. Neamţ s-a produs un eveniment rutier soldat decesul unei persoane .
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 28 de ani, din Târgu Neamț conducea o autoutilitară pe str. M. Sadoveanu, având direcţia de mers -Piatra Neamţ-Tg. Neamţ a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 62 de ani, din Olt, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 29.01.2016, orele 19.00, pe DN 2-E 85, în afara localității Cordun, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a patru persoane.
Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Boghicea conducea autoturism marca Audi pe DN2 -E85 având direcţia de mers către Roman, s-ar fi angajat în depăşirea unui tir și nu ar fi păstrat o distanţă laterală suficientă în timpul depăşirii, fapt pentru care a intrat în coliziune cu laterala stângă a acestuia. Din impact tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Ford, aceasta ricoșând într-un alt autoturism marca Mitsubishi care circula în spatele tirului. În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 21 de ani, a conducătorului autoutilitarei, a conducătoarei autoturismului marca Mitsubishi și a pasagerei aflate în acest autoturism. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatelor negative ale testării cu aparatul etilotest.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În dimineața zilei de 30.01.2016, polițiștii rutierei au fost sesizați despre faptul că pe str. Izvoare din Piatra Neamţ a avut loc una accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autoturism pe str. Izvoare, din direcţia Piatra Neamţ-sat Izvoare, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile carosabilului, a derapat şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani, din sensul opus de mers. În urma coliziunii a rezultat rănirea a două femei, de 62 de ani și 22 de ani, pasagere în autoturismele implicate în accident. Ambii conducători auto au fost testaţi alcooscopic, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE