Accident mortal în Neamț. O persoană a decedat și alte două au fost rănite


În noaptea de 29/30.03.2016, în jurul orei 03.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe E85, în afara localității Secuienii Noi, a avut loc un accident grav de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Călărași conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă pe E85, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu partea stângă spate a unei autoutilitare oprită pe acostamentul consolidat al drumului, ca urmare a unei defecţiuni tehnice.
În urma impactului, a fost surprins şi accidentat mortal un bărbat de 47 de ani, din Sibiu, care se afla pe acostament în dreptul autoutilitarei defecte. Totodată au mai fost accidentați și conducătorul autoutilitarei, aflat sub vehicul pentru a remedia defecțiunea, un bărbat de 49 de ani, din București și pasagerul din dreapta față a autotractorului, un bărbat de 31 de ani, din Călărași.

Conducătorul autotractorului și autoutilitarei au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporala din culpă.

PUBLICITATE