Accident mortal în Neamț. Bărbatul lovit de mașină a murit la spital (FOTO)

Pietonul lovit de un autoturism în această dimineață în Bălțătești a murit, a transmis Poliția Neamț. Impactul puternic a necesitat intervenția pompierilor pentru a scoate victima din interiorul mașinii.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestuia.” – au precizat polițiștii

Accidentul a avut loc în jurul orei 9:00, când pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Bălțătești la un accident rutier unde un pieton a fost lovit de un autoturism.

Pompierii au extras din interiorul mașinii, cu ajutorul tărgii lopată, un bărbat de aproximativ 75 de ani, pietonul implicat în accident. (vezi articol AICI)

Victima, care suferise multiple traumatisme, a fost preluată de echipajul Serviciului de AMbulanță și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Galați, conducea un autoturism din direcția Piatra-Neamț spre Târgu-Neamț, ar fi surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din Bălțătești, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” – a precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE