Accident cu victimă. Impact între autoturism și cisternă în Neamț (FOTO)

Pompierii au fost chemați să intervină astăzi pe E85, la ieșirea din Horia spre Bacău, unde un autoturism s-a ciocnit cu o cisternă. Conducătorul auto al autoturismului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La ora 12:04, pompierii au fost solicitați să intervină pe E85, la ieșirea din Horia spre Bacău, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un utilaj auto cu cisternă atașată în care se aflau doar conducătorii auto. Cisterna nu avea nicio încărcătură.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere), SAJ și IPJ.” – a transmis ISU Neamț

Până la sosirea pompierilor, un bărbat de aproximativ 35 de ani, conducătorul auto al autoturismului, a fost evacuat din vehicul de către participanții la trafic.

„Acesta a fost preluat și evaluat medical de echipajul SAJ aflat la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar după efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, vor acționa pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în evenimentul rutier.” – au precizat pompierii

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe E85, la ieșirea din Horia spre Bacău, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară, față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, intrând în coliziune cu un utilaj auto cu cisternă atașată, condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Iași.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 35 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

PUBLICITATE