Accident cu 4 victime în Neamț, după un impact între două mașini

Un accident rutier a avut loc ieri, 27 iunie, în jurul orei 09:00, în localitatea Vad. În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane au fost rănite.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 208G, în localitatea Vad.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Vad, conducea un autoturism, din direcția DJ 208G către Borniș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani, din Republica Moldova.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 23 de ani și a altor 3 persoane din ultimul vehicul cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, indicând că niciunul dintre ei nu consumase alcool înainte de accident.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

PUBLICITATE