A încercat să-și ia viața, aruncându-se de pe podul Căprioara din Piatra Neamț


ACTUALIZARE: – comunicatul ISU Neamț
Joi, 28.01.2016, la ora 16:48, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un bărbat a sărit în râul Bistriţa de pe un pod din municipiul Piatra Neamţ. La locul indicat s-au deplasat 14 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale, o barcă pneumatică şi două ambulanţe SMURD. Pompierii au scos în scurt timp bărbatul, în vârstă de 67 de ani, aflat în scop cardio-respirator, din apă şi au început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară încă din barcă. Bătrânul a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, la 10 minute după înregistrarea apelului, şi a fost transportat la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, 28 ianuarie, în jurul orei 16:45, Un bărbat din Piatra Neamț s-a aruncat în râul Bistriţa de pe podul de la Căprioara.

Un martor a sunat la 112 şi la faţa locului s-au dus un echipaj de pompieri cu barca pneumatică şi l-au scos la suprafață. Bărbatul în vârstă de 67 de ani, era în stop cardio-respirator și a fost găsit datorită hainei cu care era îmbrăcat și care l-a ținut la suprafață. I s-au făcut manevre de resuscitare şi ambulanţa SMURD l-a transportat la spital. Din primele  cercetări, bărbatul este posibil să fi suferit un șoc hipotermic, apa fiind foarte rece.

Poliția încearcă să-l găsească pe cel care a văzut și raportat incidentul, pentru aflarea mai multor detalii.

PUBLICITATE