5 sloturi cu temă istorică pentru fanii istoriei

Citește și află care sunt sloturile cu tematică istorică pe care orice fan al istoriei ar trebui să le joace în 2024. Top 5 jocuri de pacanele istorice.

Sloturile istorice – cât de atractive sunt pentru producătorii de software de cazino?

Istoria este una dintre temele preferate de către dezvoltatorii de jocuri de pacanele. Play’n Go, Hacksaw Gaming, Pragmatic Play, Endorphina, NoLimit City, Elk Studios, Games Global, Netent, Yggdrasil și Spinomenal, pe care îi găsești și pe platforma https://gg-bet-ro.com/, se numără printre furnizorii din elită producătorilor de pacanele care au abordat această temă.

În general, furnizorii de software pentru cazinouri abordează în sloturile lor istorice unele dintre civilizațiile antice, precum Imperiul Roman, Grecia Antică sau Egiptul Antic (Cleopatra, Gladiator, 300 Shields sau Rome Rise of an Empire). Alții își îndreaptă atenția către vremurile moderne, precum Războaiele Mondiale (D-Day, 1945 sau Pearl Harbour) ori evenimentele nucleare (Chernobyl).  Unele dintre aceste sloturi au reușit să depășească toate așteptările, fiind jucate de majoritatea jucătorilor, nu doar de fanii acestei teme.

1. Gonzo’s Quest

În 2011, Netent lansa unul dintre cele mai apreciate sloturi cu temă istorică: Gonzo’s Quest. Bazat pe căutările conchistadorilor spanioli a celebrului oraș din aur, El Dorado, acest slot cu grilă de 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată a cucerit toți jucătorii. RTP-ul este 95.97%, volatilitatea medie/mare, iar câștigul maxim reprezintă 3750x miza jucătorului.

Jocul Netent a introdus mecanismul Avalanche Reels, cu combinații câștigătoare care lasă locul altor simboluri cu potențial de câștig. Se obțin multiplicatori între x1 și x5 în faza câștigurilor în cascadă din jocul de bază și între x3 și x15 în timpul rotirilor gratuite. Jucătorul beneficiază de 10 rotiri gratuite în acest joc de păcănele. Animațiile (Gonzo este foarte activ) și fundalul muzical sunt extrem de bine realizate.

2. Gladiator Jackpot

Playtech a creat în 2012 un slot bazat pe una dintre temele istorice des întâlnite la jocurile de pacanele – Imperiul Roman și luptele de gladiatori. Creat în 2012, slotul are o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. RTP-ul începe de la 91.456%, iar volatilitatea este medie. Cel mai mare câștig realizat la Gladiator Jackpot este de 2.37 milioane Euro.

Sunt două bonusuri disponibile: Coliseum Bonus (premii diferite – rotiri gratuite, extra simboluri Scatter, multiplicatori de câștig) și Gladiator Jackpot Bonus (trei tipuri de cofuri – bronz, argint și aur – cu 9 coifuri se câștigă jackpot-ul progresiv). Playtech le oferă jucătorilor și opțiunea de dublare a unui câștig dintr-o rundă obișnuită (Gamble).

3. Avalon II

Games Global (Microgaming) a creat acest slot bazat pe tema cavalarilor în 2014. Având o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 243 modalități de câștig, acest joc de pacanele se remarcă prin calitatea graficii și a animațiilor, precum și prin bonusurile oferite. RTP-ul este 95.92%, în timp ce volatilitatea este medie. Câștigul maxim este de 120000 monede. Sunt disponibile 8 bonusuri:

  • Lake of Legend
  • Misty Vale – 15 free spins cu extra Wild
  • Whispering Woods
  • Forest Falls – 20 rotiri gratuite cu Trailing Wilds
  • Dusky Moors
  • Morgan’s Keep – 20 runde gratuite cu Rolling Reels
  • Hall of Shadows
  • Isle of Avalon

În runda Grail Bonus se poate câștiga până la 120000 monede, iar dacă pe role apare Merlin, jucătorul primește premii cash sau multiplicatori, în timp ce Lady of the Lake acordă simboluri Expanding Wild.

4. Cleopatra

Personajul istoric Cleopatra se regăsește în numeroase pacanele, dar slotul creat în 2012 de IGT a reușit să atragă și alte categorii de jucători, nu doar pe fanii genului. Jocul IGT are o grilă formată din 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată. Oferă un RTP de 95.7%, iar volatilitatea este medie.

Runda Cleopatra Bonus îi acordă jucătorului 15 rotiri gratuite, cu câștiguri care sunt triplată. De asemenea, runda Bonus se poate redeclanșa de mai multe ori, fiind posibil ca jucătorul să obțină până la 180 de rotiri gratuite în timpul specialei. Câștigul maxim care poate fi obținut în timpul unei rotiri este setat la 25 de milioane de monede. Jocul creat de iGT impresionează și din punct de vedere grafic și audio.

5. Vikings go Berzerk

Yggdrasil a creat una dintre seriile istorice populare printre jucătorii de sloturi, ce se bazează pe vikingi, razbonicii nordici cunoscuți în întreaga lume. Slotul a fost lansat în 2016, are un RTP de 96.1%, iar volatilitatea este medie/mare. Câștigul maxim ajunge până la 93910 monede. Printre funcțiile speciale se numără colectorul Rage, care îi permite jucătorului să obțină 7 rotiri gratuite atunci când colectorul se umple. Berzek Mode le permite vikingilor să câștige împotriva sirenelor.

Modul Free Spins vine cu un bonus alături de 7, 14 sau 21 de rotiri gratuite pentru jucător, iar toate simbolurile cu vikingi pot deveni Sticky Wilds. De asemenea, poate fi alocat, în mod aleatoriu, înainte de terminarea specialei un bonus: Sticky Wild aleatoriu, o rola Sticky Wild, 1-3 rotiri gratuite adiționale sau 5 cufere cu comori suplimentare.

De asemenea, în timpul jocului de bază și a specialei se pot declanșa caracteristicile Treasure Chest și Golden Treasure Chest. Jucătorul poate primi câștiguri mai mare (între 10x și 400x miza), între 7 și 21 de rotiri gratuite, extra Wilds, Wild Reel, Rage Boost sau Ragnorok Free Spins.

PUBLICITATE