5 incendii in mai putin de 12 ore in judetul Neamt

Cinci incendii in mai putin de 12 ore au fost sesizate ieri pe raza judetului Neamt, arata un comunicat al ISU Neamt catre Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 16.08.2015, la ora 15:42, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat că arde vegetație uscată pe un teren din satul Almaș, comuna Gârcina. La locul indicat s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au lichidat incendiul, în urma căruia a ars vegetație uscată, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Cauză probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Duminică, 16.08.2015, la ora 16,37, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat că arde vegetație uscată pe un teren din satul Verșești, comună Girov. La locul indicat s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au lichidat incendiul, în urma căruia a ars vegetație uscată, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp. Cauză probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

Duminică, 16.08.2015, la ora 19,51, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț o persoană a anunțat că a izbucnit un incendiu de miriște pe un teren din saul Bașta, comuna Secuieni, și că există riscul ca gospodăria să îi fie afectată, având în vedere că distanța până la focar este de câteva sute de metri și că începuse să bată vântul. La locul indicat s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au lichidat incendiul, în urma căruia a ars miriște, pe o suprafață de aproximativ o jumătate de hectar. Cauză probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Luni, 17.08.2015, la ora 00,47, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat că a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din satul Rocna, comună Icușești, unde arde o șură de paie de grâu, amplasată în apropierea grajdului. La locul indicat s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și trei membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Icușești. Până la sosirea militarilor, pompierii din comună Icușești au reușit să limiteze incendiul. Forțele au lichidat incendiul după operațiuni ce au durat o oră. Au ars aproximativ trei tone și jumătate de paie de grâu. Cauză probabilă a incendiului: acțiunea intenționată.

Luni, 17.08.2015, la ora 2,45, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat că a izbucnit un incendiu care cuprinde două europubele din municipiul Piatra Neamț, strada Mihai Eminescu. La locul indicat s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și au lichidat în scurt timp incendiul. Cauză probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

PUBLICITATE