4 infractiuni rutiere in Piatra Neamt. Prinsi fara permis, sub influenta alcoolului sau cu masina neinmatriculata

În ziua de 28 august a.c., orele 07.57, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe b-dul Traian un bărbat de 48 ani din comuna Borlești care conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 28 august a.c., orele 20.00, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe strada Aleea Ulmilor un bărbat de 21 ani din comuna Ștefan cel Mare care conducea un moped fără a deține permis de conducere.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

În ziua de 28 august a.c., orele 21.10, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe strada Aleea Tineretului un bărbat de 31 ani din comuna Alexandru cel Bun care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În ziua de 29 august a.c., orele 21.50, Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 52 ani din municipiu care se pare că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, iar datorită neatenției a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unui imobil. Fiind condus la spital, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE