27 de autoturisme Dacia Logan in dotarea Politiei Neamt

27 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor nemțeni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.
Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, 27 de autospeciale Logan care au intrat de ieri, în serviciu.
Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică , serviciile operative și serviciul de combatere a criminalității organizate.
Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a fost înzestrat cu 56 de autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan.
Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, Inspectoratul de poliție al Județului Neamț va fi mai prompt în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE