25 august – 4 accidente in judetul Neamt

În ziua de 25 august a.c., orele 07.00, pe DN 17B pe raza comunei Borca, sa produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 35 ani din comună conducea un autoturism pe DN 17B, în timp ce se afla sub influența alcoolului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unei locuințe. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului auto.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 25 august a.c., orele 10.25, pe DJ 156A, în afara localității Săvinești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 22 ani din județul Suceava conducea o autoutilitară pe DJ 156A, încercând se efectueze manevra de depășire a unui TIR a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul de pe marginea drumului. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoutilitară în vârstă de 21 ani a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 25 august a.c., orele 12.40, pe DJ 156D, pe raza localității Poieni, comuna Piatra Șoimului, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 23 ani din comuna Piatra Șoimului conducea un autoturism pe DJ 156D, a surprins și accidentat grav o minoră de 7 ani , care circulând cu bicicleta pe drumul public a schimbat direcția de mers fără să se asigure.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 25 august a.c., orele 22.30, pe strada Mironescu din Tazlău , s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 51 ani din comuna Tazlău conducea un atelaj hipo, pe strada Mironescu din localitatea Tazlău, a pierdut controlul atelajului, a căzut pe partea carosabilă și a fost lovit de un buștean căzut din căruță. Urmare a producerii accidentului căruțașul a decedat.
În cauză se efectuează cercetări.

Comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE