23 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 27 februarie

Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț la data de 27 februarie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț scoate la concurs 17 posturi
Citește și AJOFM: 378 locuri de muncă vacante la 26 februarie 2016 în județul Neamț


Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție  vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Contabilitate – Direcţia Generală Buget Finanţe (2 posturi).
Detalii -> AICI


Unitatea Medico-Socială Ceahlău, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de asistent social.
Detalii -> AICI


Unitatea Medico-Socială Ceahlău, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacantă, de asistent medical generalist.
Detalii -> AICI


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de psiholog clinician.
Detalii -> AICI


Centrul Şcolar pentru Educaţie lncluzivă „Alexandru Roşca” din Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator financiar patrimoniu cu studii superioare.
Detalii -> AICI


Consiliul Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante, de referent treapta profesională I – Serviciului Relaţia cu Consilierii Judeţeni, Editarea Monitorului Oficial al Judeţului şi Gestionarea Documentelor al Direcției Juridice și Relații Internaționale.
Detalii -> AICI


Unitatea Militară Nr. 01145 din Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat III (mecanic auto, 3 posturi).
Detalii -> AICI


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
inspector, clasa I, grad profesional principal, Serviciul Strategii, Proiecte, Coordonare, Control şi Incluziune Socială;
consilier, clasa I, grad profesional asistent, Birou Coordonare şi Suport pentru Comunităţi Locale;
inspector, clasa I, grad profesional principal,Compartiment Buget şi Plăţi Prestaţii Sociale.
Detalii -> AICI


Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de şef serviciu al Serviciului Competiţii Sportive.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Stăniţa, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de:
referent, clasa III, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Secretariat – Agent Agricol;
inspector, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Urbanism, Amenajarea Teritoriului, Cadastru şi Fond Funciar.
Detalii -> AICI


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 posturi contractuale de execuție, vacante de infirmieri.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Făurei, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier I, grad superior – Compartimentul Execuţie Bugetară.
Detalii -> AICI


Spitalul Municipal de Urgență Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de registrator medical (2 posturi – un post cu jumătate de normă).
Detalii -> AICI

 

PUBLICITATE